U heeft op het gebied van wandafwerking ruime keuze. Kiest u voor behang, wilt u de muren gesausd of gespoten hebben? Waar u ook voor kiest, zowel met behang, sauswerk als spuitwerk heeft Hidding Schilderwerken ruime ervaring. De juiste wandafwerking geeft uw woning of bedrijfspand een prachtige uitstraling. Uiteraard zijn uw wensen en budget leidend. Alles gaat in samenspraak met u.

Behang verwijderen

Bent u nu wel uitgekeken op het behang dat in uw woonkamer zit? Bang om lang bezig te zijn met het verwijderen ervan? Schildersbedrijf Hidding heeft het juiste materiaal in huis om het oude behang eraf te stomen. Vervolgens wordt de ruimte opnieuw behangen en heeft u in handomdraai weer een frisse kamer.

Sauswerk

Door professioneel sauswerk wordt een frisse uitstraling in een ruimte gecreëerd. Er is ruime keuze in kleur- en materiaalgebruik. U ontvangt deskundig advies over kleuren en materialen die aansluiten bij uw woning of bedrijfspand. De wandafwerking moet namelijk wel passen bij de rest van het interieur.

Spuitwerk

Met spuitwerk zijn uw muren snel van een nieuwe kleur voorzien. Het resultaat is een strakke en egale dekking. Hidding Schilderwerken werkt met een airless verfspuit. Wilt uw meer weten over alle mogelijkheden van airless spuiten?

Behangen