Airless Spuitwerk

Hidding Schilderwerken werkt met een Wagner High Efficiency Airless spuitmachine. Met deze moderne technologie worden uw wanden nog sneller en nog nauwkeuriger van een verflaag voorzien. Bij deze manier van spuiten wordt er door een verbeterde spuittip efficiënter verneveld waardoor er minder druk nodig is. Er ontstaat een mooi en egaal eindresultaat en vervelende bijeffecten worden tot een minimum beperkt.

Voorbehandelen

Wanden en plafonds worden met een waterverdunbare latex gespoten. Onbehandelde ondergronden, zoals nieuw stucwerk, worden in de meeste gevallen eerst voorbehandeld met een spraygrondlaag. Dit is voor een betere hechting en een egalere dekking van de muurverf.

Bij nieuwbouw en renovatieprojecten is het mogelijk ook het houtwerk zoals trappen en kozijnen d.m.v. spuitwerk snel te voorzien van een verflaag.

Ook bij spuitwerk is goede voorbereiding de sleutel voor een strak eindresultaat. Voorwerk zoals het behandelen van de ondergrond, Hidding Schilderwerken neemt het graag voor u uit handen.

Een voorbeeld van verven met Airless Spuitwerk