30 jaar schilder ervaring

Dirk Hidding is al ruim 30 jaar schilder. Het schildersvak is hem bijna letterlijk met de paplepel ingegoten, vader Hidding was namelijk ook schilder in Mussel. Dirk leerde de kneepjes van het vak dan ook al op jonge leeftijd. Na verloop van tijd is Dirk bij Stiekema Schilderwerken in Stadskanaal aan het werk gegaan. In de jaren die volgden wist Dirk zich te ontwikkelen tot een gediplomeerd en ervaren schilder.

Hidding Schilderwerken

De meedenkende kwaliteitsschilder

De mogelijkheid deed zich voor om een eigen schilderbedrijf te runnen. Stiekema Schilderwerken werd overgenomen en Hidding Schilderwerken zag in 2017 het levenslicht. De veelzijdigheid van het schildersvak is voor Dirk erg prettig. Behalve dat elk project weer anders is en een andere aanpak nodig heeft, is ook het sociale aspect voor Dirk erg belangrijk. Onder de mensen zijn, hen helpen met hun ideeën en ze tot volle tevredenheid achterlaten is voor Dirk minstens zo belangrijk. De kwaliteit die u van Stiekema Schilderwerken altijd al gewend was, dat is bij Hidding Schilderwerken net zo vanzelfsprekend.

Betrouwbaar en duurzaam

Hidding Schilderwerken werkt graag met de producten van Sigma en Wijzonol. Kwaliteitsmerken die betrouwbaar en duurzaam zijn. Uiteraard is het mogelijk om met alle merken producten te werken, in overleg alles mogelijk. De nieuwste verftechnieken worden steeds duurzamer. Iets dat ook voor Dirk ook erg belangrijk is. In zijn manier van werken staat duurzaamheid voorop. Geen plastic gebruiken als dat niet nodig is, altijd netjes werken en geen rommel achterlaten. Het klinkt vanzelfsprekend, maar het moet wel gebeuren. Bij Hidding Schilderwerken is men op de hoogte van alle ins en outs van duurzaam schilderen. U wordt hierin altijd goed geadviseerd, bovendien krijgt u vooraf een helder beeld van de kosten. Eerlijkheid over de prijs van de producten, bij Hidding Schilderwerken bent u er zeker van.

Bekijk onze diensten