Bij het vervangen van beglazing komt meer kijken dan u denkt. De afmetingen van het glas, de sponning, het kitwerk, de staat van het kozijn. Als er iets niet klopt kunnen breuk of lekkages voor vervelende gevolgen zorgen, zoals houtrot. Bij Hidding Schilderwerken bent u verzekerd van een gedegen aanpak bij het zetten van nieuw glas. Als u twijfels heeft over de huidige staat van één of meerdere van uw ramen, dan komen wij graag langs voor het geven van advies. Indien nodig wordt het glas vervangen of wellicht een nieuwe kitlaag aangebracht.

Bij het plaatsen van nieuwe beglazing kan er gekozen worden om ventilatieroosters te plaatsen. Ook het plaatsen van isolerende beglazing met raamdecoratie is tegenwoordig mogelijk.

Hoogrendementsglas (HR++-glas)

Vergeet bij de isolatie van uw woning zeker uw ramen niet. U weet vast wel dat enkel glas veel minder isolerend werkt dan dubbel glas, maar wat te denken van HR++-glas? Dit hoogrendementsglas is de laatste jaren steeds populairder geworden bij renovatie en bij nieuwbouwwoningen. De aanschaf is in de meeste gevallen maar iets duurder dan standaard dubbel glas. En door lagere stookkosten is dit al snel weer terugverdiend. Bovendien woon je comfortabeler: geen tocht en kou bij de ramen en geen condens aan de binnenkant van de ramen.

Hidding Schilderwerken is ook hierin de juiste partner. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven en ontdek of de aanschaf van extra isolerende beglazing ook voor u de beste optie blijkt.

Glaszetten